Eerste Hulpcursussen volgens de richtlijnen van het Rode Kruis

Het Nederlandse Rode Kruis biedt ook richtlijnen voor het verlenen van Eerste Hulp.

De meeste certificaten van Het Nederlandse Rode Kruis zijn in Europa geldig en bij de opleidingen, is geen onafhankelijk examen een vast onderdeel van de cursus.

Volledige Eerste Hulp cursussen kunnen via het Nederlandse Rode Kruis ook modulair in gedeelten worden gevolgd. Dit is voor veel mensen prettig omdat dit hierbij niet leidt tot hoge investering in tijd en geld op 1 moment. Men kan op een later tijdstip een volgend stukje volgen.

Als EHBO vereniging zien wij, dat deze cursussen steeds vaker verzorgd en gevraagd worden. De cursussen volgens de Eerste Hulprichtlijnen van het Rode Kruis bieden wij vanaf heden ook aan in samenwerking met instructeurs van ‘Van Dorp Hulpverleningscursussen’.

Het Nederlandse Rode Kruis biedt een grote verscheidenheid van cursussen. Ga voor een volledig overzicht naar:  https://shop.rodekruis.nl/. De cursussen op ‘shop.rodekruis.nl’ kunnen door ons verzorgd worden.   

Alle cursussen op deze site kunnen door ons verzorgd worden. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste en meest voorkomende cursussen.

De mogelijkheden via de EHBO Maassluis aangaande cursussen via de Rode Kruisrichtlijnen:


Bent u op zoek, wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Klik hierom contact met ons op te nemen of om een offerte aan te vragen.'Kwaliteit in Eerste Hulp en Opleidingen'

 Contact

Vereniging EHBO Maassluis

Keucheniusstraat 4-NA

3144 EN Maassluis

 Telefoon: 010 - 592 20 15

 E-mail    : info@ehbomaassluis.nl

 Website : www.ehbomaassluis.nl