Hulpverlening bij Evenementen

Bij veel (sport)activiteiten of evenementen is de aanwezigheid van Eerste Hulpverleners gewenst, of soms zelfs verplicht. Iedere organisator van een sportactiviteit of evenement kan een aanvraag doen bij de vereniging EHBO Maassluis om Eerste Hulpverleners in te zetten…

Hieraan zijn wel kosten verbonden. De EHBO Maassluis is immers een vrijwilligersvereniging die geen subsidie ontvangt, maar wel onkosten heeft, zoals verbandmiddelen, onderhoud van de AED’s en cursusmaterialen, kleding, het verenigingsgebouw en de cursussen voor onze vrijwilligers.

Voor deze kosten krijgt u na de inzet een rekening toegestuurd van de penningmeester. Na uw aanvraag krijgt u van ons eerst een offerte toegestuurd die wij u voor akkoord vragen te ondertekend retour te zenden.


Inzetvoorwaarden

Tijdens onze inzet bij uw activiteit of evenement hebben wij enkele inzetvoorwaarden. Deze zijn de volgende:

  • U voorziet onze vrijwilligers van voldoende drinken.
  • U voorziet onze vrijwilligers van lunch en/of warme maaltijd bij inzet van meerdere dagdelen. Met een dagdeel bedoelen wij een inzet langer dan 4 uur. Bijvoorbeeld ochtend en middag, middag en avond, of ochtend, middag en avond.
  • U zorgt voor voldoende zitgelegenheid voor de vrijwilligers én de potentiële slachtoffers. Deze zitplaatsen zijn dusdanig centraal gelegen dat van daaruit goed overzicht mogelijk is over uw activiteiten.
  • U zorgt tevens voor een afgeschermde rustige ruimte waar de behandeling van de slachtoffers met voldoende privacy kan plaatsvinden. Deze ruimte is bij voorkeur voorzien van stromend water.


Wilt u Eerste Hulpverleners bij uw activiteit of evenement?

Neem dan minimaal zes weken van tevoren contact met ons op voor eventuele aanvullende vragen.U kunt ook het direct het Aanvraagformulier Hulpverlening invullen. Door op de link te klikken wordt dit formulier gedownload. Wij vragen u deze vervolgens in te vullen en per email aan ons terug te sturen via emailadres hulpverlening@ehbomaassluis.nl

Afgestemd op uw wensen en onze mogelijkheden, sturen wij u een offerte op. Nadat uw deze retour heeft gezonden zal onze coördinator hulpverlening in uw inzet verder gaan organiseren.


'Kwaliteit in Eerste Hulp en Opleidingen'

 Contact

Vereniging EHBO Maassluis

Keucheniusstraat 4-NA

3144 EN Maassluis

 Telefoon: 010 - 592 20 15

 E-mail    : info@ehbomaassluis.nl

 Website : www.ehbomaassluis.nl